FAQ

Hoeveel kost een tattoo?
De prijs van elk project verschilt, en hangt af van de grootte en complexiteit van het gekozen design, het aantal werkuren en de gebruikte materialen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw ideëen te bespreken en een richtprijs te bekomen. Beperkt budget? Geen probleem; bij Electric Wasp wordt steeds op maat gewerkt!

Hoe lang is de wachttijd
We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. De gemiddelde wachttijd bedraagt een 4-tal maanden, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project.

Waar doet een tattoo het meeste/minste pijn?
Tattoos doen overal pijn, dat hoort er nu eenmaal bij. De ervaren pijn verschilt van persoon tot persoon, maar ook van plek tot plek. In het algemeen doen tattoos aan de binnenkant van armen en benen meer pijn als aan de buitenkant. Tatoeëren op en rond de gewrichten (polsen, ellebogen, knieën, enkels, …) is niet prettig. Verder zijn de ribben, de nek en de ruggegraat ook gevoelige plaatsen.

Ik wil een tattoo laten coveren? Kan dat bij jullie?
Wij plaatsen covers, maar bekijken steeds elk geval apart. Contacteer ons vrijblijvend om uw verwachtigingen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Tatoeëren jullie op het gezicht/de genitaliën/de binnenkant van de lip?
Neen.

Hoe oud moet ik zijn voor een tattoo?
Wij tatoeëren enkel op meerderjarigen. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden voor minderjarigen boven de 16, afhankelijk van de tattoo en slechts mét toestemming van ouders of voogd.