Electric Wasp Tattoo


Sinds 2009 een vaste waarde in de Belgische tattoowereldIn onze gecertifieerde shop wordt gewerkt onder de beste hygiënische omstandigheden met de nieuwste materialen en technieken. Wij zorgen steeds voor een vakkundige, discrete begeleiding, van ontwerp tot naverzorging en dat voor elk budget! Onze ervaren artiesten kunnen elke stijl aan en weten uw tattoodromen gegarandeerd te vervullen.


FAQ

Hoeveel kost een tattoo?


Past je tattoo op een post-it? Dan zetten wij hem voor slechts 80€*! Had je iets groter in gedachten? Wij zorgen voor een vrijblijvend bestek op maat van uw budget. Prijzen hangen steeds af van de grootte en complexiteit van het gekozen design, het aantal werkuren en de gebruikte materialen.


*onderheven aan voorwaarden

Zetten jullie ook covers?


Wij plaatsen covers, maar bekijken steeds elk geval apart. Contacteer ons vrijblijvend om uw verwachtigingen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Zijn er wachttijden?


We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. De gemiddelde wachttijd voor een nieuwe tattoo bedraagt momenteel een 4-tal maanden, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project.

Kan ik bij jullie terecht voor een opleiding?


Momenteel nemen wij geen cursisten aan.

Wanneer zijn jullie open?


Om onze klanten zo goed en discreet mogelijk te kunnen helpen werken wij steeds enkel op afspraak.

Vanaf welke leeftijd wordt er getattoeëerd?


Onder de Belgische wetgeving mogen wij enkel tattoëeren op meerderjarigen, of minderjarigen vanaf 16 jaar mét toestemming en aanwezigheid van beide ouders of voogd. Wil je graag een tattoo voor je 16de verjaardag? Houd dan zeker rekening met onze wachttijden en maak tijdig een afspraak.

Zetten jullie overal tattoos?


Wij tatoeëren niet op het gezicht, de genitaliën en de binnenkant van de lip. Het tatoëren van de vingers kan, maar wordt afgeraden.

Het antwoord op je vraag hier niet gevonden?